Deel dit artikel ‹ Terug

Denk en praat mee over prinsenpaar SCM 't Gèrmelaand 2015

Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014


Met carnaval nog vers in het geheugen, is het volgens SCM ’t Gèrmelaand nu het juiste moment na te denken over carnaval 2015. Vandaar dat diverse commissies evalueren, wat ging goed en wat kan nog beter. Maar ook de PrinsenKeuzeCommissie (PKC) is al volop bezig te bezien wie het 57e prinsenpaar van ’t Gèrmelaand zou kunnen worden. En daar kan iedereen bij helpen! Hoe?

Geheime commissie
Binnen SCM ’t Gèrmelaand bestaat er een speciale geheime commissie. Deze wordt aangestuurd door de PrinsenKeuzeCommissie. Deze PKZ bestaat uit Anke en Jeroen vd Heuvel en Judith en Emil Minten. Wie er verder deel uitmaken van de geheime commissie is uiteraard geheim. Maar hebt u belangstelling hier bij aan te sluiten? Dat kan. Bent u betrokken bij carnaval in Mill? Kent u de nodige mensen in Mill? En denkt u uw plaats in de geheime commissie ook daadwerkelijk geheim te kunnen houden? Stuur dan een mailtje naar pkc@germelaand.nl en wie weet wordt u uitgenodigd zitting te nemen in deze commissie om te zoeken naar het prinsenpaar 2015.

Kandidaten prinsenpaar

Hebt u geen belangstelling zitting te nemen in de geheime commissie maar wilt u wel kandidaat prinsenparen aanmelden? Ook dat kan via pkc@germelaand.nl. Omschrijf in de mail waarom u juist dat paar geschikt vindt als prinsenpaar van ’t Gèrmelaand. Meerdere kandidaat prinsenparen aanmelden is uiteraard ook mogelijk.

Zorg ervoor dat uw mailtje met aanmelding voor de geheime commissie en of met kandidaat prinsenparen voor 31 maart binnen is. www.germelaand.nl