Deel dit artikel ‹ Terug

Eerste prinsenpoll SCM 't Gèrmelaand online

Geplaatst op: donderdag 2 oktober 2014


Op zaterdagavond 15 november verschijnt in de theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd in Mill het 57e prinsenpaar van SCM ?t Gèrmelaand. Voor het zover is zal er die avond gestreden worden om de grote Gèrmebokaal die hoort bij de titel Blèrlied 2014 ? 2015. Maar ook horen daar voor 250,00 euro aan consumptiebonnen bij. Voor de nummer 2 zijn er ook consumptiebonnen, dan ter waarde van 50,00 euro. Ook belangstelling een gooi te doen naar deze eervolle titel, bokaal en bonnen? Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar de organiserende commissie via bleravond@germelaand.nl of bel Henriette Hendriks op tel. 0485-451655.

Direct na de muzikale strijd zal rond 23.11 uur het nieuwe prinsenpaar van ?t Gèrmelaand bekend gemaakt worden. De prinsenspeurders zijn echter al volop aan de slag om de prinsencommissie het vuur aan de schenen te leggen. Deze laatste commissie heeft nog geen aanwijzingen los gelaten, maar toch denken de speurders al voldoende informatie te hebben om een eerste prinsenpoll te lanceren. Hierin 11 kandidaten waarvan zij denken dat zij een goede kans maken om de nieuwe heersers over ?t Gèrmelaand te worden. U ook?

Breng dan uw stem uit op:
Bram en Lotte Hendriks
Gradus en Maartje van Engelen
Tom en Marieke vd Hoogenhoff
Sam en Debby van de Laar
Bas en Wendy de Veer
Edwin en Sandy Nass
Jack en Marieke Roijendijk
Raymond en Ilse van Baal
Michel en Simone Moors
Wouter en Joyce Selten
Stefan en Kim Verweijen

Stem op een van deze mogelijke prinsenparen via www.germelaand.nl. Hebt u andere namen, suggesties of tips? Mail deze naar speurders@germelaand.nl. Het nieuwe prinsenpaar zelf is ook te mailen, dat via prinsenpaar@germelaand.nl. Like ook de Facebookpagina van ?t Gèrmelaand en volg ?t Gèrmelaand op Twitter om op de hoogte te blijven.

Het gehele carnavalsprogramma is te vinden op www.germelaand.nl