Deel dit artikel ‹ Terug

Eerste aanwijzing 57e prinsenpaar SCM 't Gèrmelaand

Geplaatst op: maandag 27 oktober 2014


Op zaterdagavond 15 november verschijnt in de Theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill het 57e prinsenpaar van SCM ?t Gèrmelaand. Dit zal rond 23.11 uur gebeuren, direct na de muzikale strijd rond de titel carnavalsschlager 2015. Aanmelden om ook een gooi te doen naar deze titel kan nog steeds door een mailtje te sturen naar bleravond@germelaand.nl of te bellen met tel. 0485-451655. Te winnen zijn o.a. voor 250 euro aan consumptiebonnen.

De prinsenspeurders van ?t Gèrmelaand zijn al enkele weken volop aan het speuren naar het nieuwe prinsenpaar. Onlangs lanceerden zij ook al een poll met 11 kandidaten, waarvan zij verwachten dat het nieuwe prinsenpaar er zeker tussen zal zitten. Maar een echte aanwijzing hebben ze van de prinsenkeuze commissie nog niet gekregen. Dat gaat komende week gebeuren. In De Neije Krant van dinsdag 28 oktober staat namelijk een aanwijzing in de vorm van een woordpuzzel. Uiteraard kunt u ook puzzelen en wellicht kunt u de speurders helpen om de identiteit van dit 57e prinsenpaar te achterhalen.

Zaterdag 1 november gaan de prinsenspeurders voor de eerste keer aan de slag via de Lokale Omroep Mill. Dit tussen 18.00 uur en 19.00 uur. Kijk en luister naar deze uitzending, want zij gaan alle kandidaten bellen en kunnen uw hulp zeker gebruiken. Ook zijn uw tips en suggesties welkom op de Facebookpagina van ?t Germelaand. Zie voor meer informatie ook www.germelaand.nl